Profiel

DHC is opgericht door André de Haan. Deze ervaren bouwkundige projectleider is gewend hard te werken en te presteren, in combinatie met zijn creativiteit en liefde voor het vak. In prettig overleg met u gaat hij voor het beste resultaat, zonder de commerciële belangen van uw project uit het oog te verliezen.

Binnen het bureau is er ervaring met een breed scala aan projecten:

  • Nieuwbouw – renovatie/restauratie – onderhoud/beheer
  • Woningbouw – kantoren – bedrijfsruimte – winkelruimte
  • Overheid – projectontwikkelaar – particulieren – architecten

Voorbeelden

Het beste kan DHC worden omschreven door een kleine greep te nemen uit eerdere opdrachten, die met trots succesvol zijn afgerond:

  • Nieuwbouw ‘Huis van de Stad’ voor gemeente Gouda als bouwkundig adviseur. De taken liepen uiteen van bewaking van de planning, budget en kwaliteit tot zorg dragen voor de integratie van het inbouwpakket tijdens de uitvoering. Dit project is volledig binnen het budget en de planning gebleven.
  • Restauratie van het Rijksmonument ‘Atlantic Huis’ te Rotterdam naar 56 luxe koopwoningen. Overleg houden met bijna alle partijen, het dagelijks leiding geven aan het gehele project vanaf het voorlopig ontwerp (inclusief uitvoering) en de verkoop van de woningen, waren enkele van de hoofdtaken.
  • Nieuwbouw bedrijfsgebouw van SDU en Grafisch Bedrijf te Den Haag en nieuwbouw kantoortoren aan het IJ te Amsterdam (voormalige Dexia-bank). Hier gaf André dagelijks leiding aan het gehele project vanaf het voorlopig ontwerp en vond er regelmatig overleg plaats met overheden, ontwerpende of uitvoerende partijen en de toekomstige gebruikers.

Benieuwd naar meer voorbeelden? Die staan op de pagina Referenties.

En hier kunt u de volledige CV van dhr. De Haan vinden.