Bedrijfsgebouwen

GouweDepot

Project Nieuwbouw Gouwedepot te Gouda
Werkgever Gemeente Gouda
Opdrachtgever -
Architect Architektenburo Houweling

Het ging bij dit project om de bouwvoorbereiding van de nieuwe depotruimten van het Streekarchief Rijnlands Midden, Streekarchief Midden Holland en Archeologische dienst Gouda. In het depot liggen onder meer stukken opgeslagen, waarvan de oorsprong teruggaat tot de 13e eeuw. Het onderhouden van constante ruimtecondities is dus van groot belang.

 

SDUGB

Project Nieuwbouw Sdu/Grafisch Bedrijf te Den Haag
Werkgever BOAG
Opdrachtgever Romeyn Projectontwikkeling
Architect Kraaijvanger Urbis

De werkzaamheden bij de nieuwbouw van deze 17.000 m2 grote kantoor- en bedrijfsruimte bestonden uit projectmanagement en directievoering. Het langgerekte gebouw ligt in de as van de Maanweg en het aan de Binckhorstlaan gelegen kantoordeel kreeg een verticaal accent, in de vorm van een hoogbouw met acht lagen.

 

 

Schiedam

Project Renovatie/nieuwbouw Nolet Distillery te Schiedam
Werkgever BOAG
Opdrachtgever Nolet Distillery
Architect Architecten van Mourik

Als bouwkundig adviseur heeft André de Haan zich ingezet voor de bewaking van de kwaliteit, planning en budget rondom de nieuwbouw en renovatie van de verdiepte parkeergarage, de uitbreiding van de productiehal en kantoren. Het hele gebouw kreeg een aansluiting op een WKO-installatie en er moest rekening gehouden worden met een speciale bezoekersroute. Een extra uitdaging vormde de jeneverstokerij, die tijdens de werkzaamheden in bedrijf moest blijven. Het oorspronkelijke fabriekscomplex bestaat uit gebouwen daterend van de 17e eeuw tot in de jaren negentig van de vorige eeuw.

 

Huygenspark

Project Voormalig politiebureau Huijgenspark te Den Haag
Werkgever Stedelijk Belang
Opdrachtgever Stedelijk Belang
Architect -

De werkzaamheden bij de renovatie van voormalige politiebureau naar studentensociëteit en kantoorunits bestonden uit het projectmanagement en de directievoering. Dit gebouw is beeldbepalend en het gehele project is onderdeel van Stadsvernieuwing in Den Haag.

 

 

Forepark

Project Nieuwbouw bedrijfsverzamelgebouw Forepark te Den Haag
Werkgever Stedelijk Belang
Opdrachtgever Stedelijk Belang
Architect -

Bij de bouw van dit bedrijfsverzamelgebouw kon goede ondersteuning worden geboden in de vorm van projectmanagement en directievoering.